Vacancies

Junior IP Researcher
Jr. IP researcher

Ons profiel
Apollo Tyres Global R&D BV is gevestigd in Enschede en is – net als Apollo Vredestein BV –onderdeel van Apollo Tyres Ltd. We zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het testen van alle personenwagenbanden voor de merken Apollo en Vredestein. Er werken ruim 125 mensen in het R&D centrum in Enschede.
We werken binnen een platte organisatiestructuur waarin beslissingen snel kunnen worden gemaakt. Dit leidt tot een snellere ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten. Collega’s zijn hoog opgeleid en werken op een multidisciplinaire manier samen. Werken bij Apollo betekent veel autonomie en kansen om je persoonlijk te ontwikkelen. Passie, gedrevenheid, creativiteit en ondernemerschap zijn kenmerkend voor onze werknemers.

Over de baan
Je begint als jr. IP researcher en volgt verschillende opleidingen en trainingen om je verder te ontwikkelen tot zelfstandig IP researcher voor onze ambitieuze en dynamische organisatie. Je werkzaamheden:
-    R&D projecten ondersteunen bij IP vraagstukken, bijvoorbeeld met searches
-    Scannen van projecten m.b.t. mogelijkheden op het gebied van IP en schending van bestaand IP voorkomen
-    IP board organiseren met verschillende R&D locaties van Apollo
Daarnaast zal je een persoonlijk netwerk in de organisatie opbouwen en jezelf bekend maken met het product en het R&D proces. Dit doe je onder andere door het volgen van verschillende trainingen, zoals een Tyre Technology Training, en door te werken aan projecten binnen een aantal andere R&D afdelingen. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld productontwerp of (materialen)onderzoek. Tenslotte zal je je op persoonlijk vlak verder ontwikkelen door het contact met ervaren professionals en een persoonlijke mentor.

Jouw profiel
Je hebt een master en hebt ongeveer 2 jaar werkervaring in IP in een technische omgeving. Daarnaast beschik je over goede sociale vaardigheden en beheers je (technisch) Engels.

Belangrijke competenties
-    Ondernemend
-    Initiatief en doorzettingsvermogen
-    Flexibel
-    Creatief
-    Teamspeler

Geinteresseerd?
Wanneer je in het profiel past en geïnteresseerd bent, nodigen we je uit om je motivatiebrief, cv en cijferlijst(en) te sturen naar r&d@apollotyres.com, t.a.v. Lianne Kippers, HR Manager. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lianne Kippers, HR Manager Apollo Tyres R&D via 053 4888 8174.
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. All Rights Reserved.